Cykelmotionsløb 65 km

KARREBÆKSMINDE-HOLSTEINBORG-SALTØ PEDALTRAMP 

TILMELDING

Denne fantastisk smukke, men også ganske krævende cykeltur på ca. 67 km. bringer dig forbi ikke mindre end fire slotte og herregårde, ligesom du kommer til at bestige Sydsjællands Alpes d’Huez. Det er den samme rute som i sidste år og året før, men den er så populær, at vi ikke nænner at lave den om.

Løbet starter ved Kanalkroen og slår herefter en sløjfe over Græshoppebroen og rundt langs Enø Kystvej til den første rundkørsel, hvorfra ruten følger Ved Broen og igen passerer Græshoppebroen.

Herefter fortsætter ruten til Karrebæk kirke, der siden ca. 1275 har knejset på det lokale højdepunkt. Her svinger du til venstre og kører gennem den gamle landsby og videre til Klinteby og Bisserup.

Efter en reel stigning cykler du kort efter forbi Holsteinborg Slot, som ud over en meget spændende historie i øvrigt, i 1810 banede vejen for Danmarks første sparekasse.

Fra Holsteinborg går turen videre via godset Snedinges jorder, landsbyerne Bøgelunde og Sønder Bjerge til Hyllested, Sønder Jellinge, Hårslev, Venslev og videre gennem skoven forbi godset Fyrendal til Tornemark.

Så er det tid for ’bjergetapen’, hvor det lokale Alpes d’Huez (Menstrup Bjerg) skal forceres for at nå frem til Saltø Gods. Herfra går det til gengæld pænt nedad – men måske med modvind – tilbage mod Karrebæksminde, hvor opløbet finder sted i Alleen.

Praktiske oplysninger om løbet

Længde:  Ca. 67 km. udelukkende ad asfalteret vej.

Starttidspunkt:  Søndag den 9. september 2018  kl. 9.30.

Deltagergebyr:  137,50 kr. + administrationsgebyr til DGI, kr. 12,50 - i alt 150 kr. (Børn under 12 år - 50 kr. incl. administrationsgebyr) incl. diplom, medalje og is eller læskedrik efter løbet.

Start:  Gl. Brovej (ved Kanalkroen)

Mål:  Alleen, Karrebæksminde (ca. der hvor Alleen krydser Gl. Brovej)

Tidtagning:  Der tages tid på ruten med chip. Denne chip er en engangschip. Den skal derfor ikke afleveres efter løbet.

Præmier:  Kontante præmier (2.500 kr.) til hurtigste mand og kvinde + lodtrækning om gavepræmier blandt alle deltagere.

Rastepladser:  27 km Bøgelunde, 60 km Saltø Gods.

Forplejning:  Vand, energidrik og frugt på rastepladser samt ved målområdet.

Omklædning og bad:  Der er mulighed for omklædning og bad på Enø Camping.

Færdselsregler og cykelhjelm:
Færdselsreglerne skal overholdes.
Brug af cykelhjelm er påbudt.
Cyklen skal være i lovlig og forsvarlig stand.
Det er ikke tilladt at køre med TRI styr.
Du kører på eget ansvar. Det gælder også med hensyn til vejens beskaffenhed og trafikken.
Vores trafikvagter er der for at skabe sikkerhed og ikke for at standse trafikken. Følg derfor deres anvisninger.

Download ruteinformation.  Klik her for at downloade detaljeret ruteinformation. Via linket kan du bl.a. se højdekort og hente ruten som GPX-fil til installation på din smartphone, tablet og andre devices, og du kan også køre ruten virtuelt i Google Earth.

Ruteafmærkning:  Ruten er afmærket med skilte placeret i højre side af vejen, og alle større kryds er bemandet med flagposter/trafikvagter.

Samaritter:  Der er samaritter til rådighed ved målområdet.

Startnummer information:  Senest torsdag den 6. september får alle tilmeldte deltagere en mail med endelige oplysninger om startnummer, starttid og andre praktiske oplysninger. Mailen skal medbringes, når du henter dit startnummer.

Udlevering af startnumre:
Udlevering af startnumre sker fra løbskontoret, der er indrettet på det grønne område ved Kanalkroen i Karrebæksminde. Kontoret er bemandet fredag den 7. september kl. 14-18, lørdag den 8. september kl. 8-15 og søndag den 9. september kl. 8-13.

Kom i god tid, hvis du først henter dit startnummer på selve løbsdagen. Det er dit eget ansvar, at du er klar, når starten går.

Du kan godt hente startnumre for andre deltagere, men du skal huske at medbringe mailen med startnummer for den/de personer, der hentes for.

TILMELDING