VÆRTENS MINDSTE BROLØB

 

 

 

Løbesko mini

FIND LØBESKOENE FREM  OG TILMELD DIG TIL VÆRTENS MINDSTE BROLØB 2019

Det er nu muligt at tilmelde sig til de forskellige løb og discipliner i Værtens Mindste Broløb 2019.

GDPR-info (Privatlivspolitik)
Tilmeldingen foregår via DGI, så du bliver overflyttet til DGI’s server, når du klikker videre på et af nedenstående links. Men du er fortsat i trygge hænder. Vi bruger kun de persondata, som du indtaster på tilmeldingssiden - herunder din email-adresse - til at kontakte dig med information om dit startnumme, eventuelle ændringer i programmet m.v., ligesom du automatisk vil få en invitation til at deltage i næste års løb. Desuden bruger vi dine data til at trække din betaling for deltagelse. Vi offentliggør også en deltagerliste, hvoraf dit navnog evt. hold/team fremgår. Efter løbet offentliggør vi en resultatliste, hvoraf dit løbsnumme, navn og tid fremgår (Gælder kun for løb med tidtagning). Men herudover bruger vi ikke dine persondata til noget andet end statistik (i anonymiseret form), og vi afholder os helt fra at portere (videresælge) dine data til tredjemand.

Sådan tilmelder du dig et af løbene lørdag den 7. september.
Hvis du ønsker at tilmelde dig løbe-disciplinerne lørdag den 7. september 2019 - Enø-milen, Downtown Karrebæksminde Kørestols- og Rollatorræs eller et af børneløbene - skal du klikke på nedenstående link. Nederst i tilmeldings-applikationen kan du vælge, hvilken disciplin/rute, du ønsker at deltage i. 

https://app.lap.io/event/2019-vaertens-mindste-broloeb

Sådan tilmelder du dig et af cykelløbene søndag den 8. september
Hvis du ønsker at tilmelde dig cykelløbene, søndag den 8. september 2019, kan du tilmelde dig her:

http://app.lap.io/event/2019-vaertens-mindste-broloeb-cykling

OBS: Vær opmærksom på, at den ordinære tilmelding slutter onsdag den 4. september kl. 23:59

Det er muligt at eftertilmelde sig helt frem til selve løbsdagen, men dette koster et eftertilmeldingsgebyr på 25 kr. fordi eftertilmeldingerne skal behandles manuelt.

Et stor tak til vores sponsorer