VÆRTENS MINDSTE BROLØB

 

BROLØB PLAKAT lille     Velkommen til Værtens Mindste Broløb 2019

Græshoppebroen i Karrebæksminde er 26 meter lang. Så her kan alle være med, når Værtens Mindste Broløb finder sted for femte gang i weekenden 7.-8. september 2019.

Værten er de handlende og restauratører i Karrebæksminde i samarbejde med Karrebæk IF, Destinations Udvikling Netværk Karrebæksminde (DUNK) og DGI.

Ideen med at arrangere Værtens Mindste Broløb udspringer af projektet ’Destinationsudvikling Karrebæksminde’. Formålet med eventen er at bidrage til at sætte Karrebæksminde på landkortet og tiltrække turister – også uden for hovedsæsonen. 

Værtens Mindste Broløb 2019 omfatter følgende discipliner:

Lørdag den 7. september

  • 9.30:  Enø Milen - ca. 7,5 km. Tidtagning. Præmie til vindere - 2 x 1.500 kr. til hurtigste m + k.
  • 11.00: Karrebæksminde Downtown Kørestols- og rollatorræs. Kort distance, ca. 1,25 km. for plejehjemsbeboere og brugere af kørestol eller rollator. Mindre børn og forældre med barnevogn eller klapvogn er også velkomne til at deltage i denne disciplin. Ingen tidtagning.
  • 13.00: Børneløb – 2,5 km. To klasser: 3-7 år og 8-12 år.Tidtagning. Præmie til vindere - 2 x 500 kr. til hurtigste 3-7 årig og hurtigste 8-12 årig.

Søndag den 8. september

  • 9.30: Karrebæksminde-Holsteinsborg-Saltø Pedaltramp. Cykelmotionsløb – 70 km. Tidtagning. Præmie til vindere - 2 x 2.500 kr. til hurtigste m + k.
  • 9.30: Pedaltramp for hele familien  –  ca. 18 km. Ingen tidtagning.

Medaljer, diplomer, gavebeviser og lodtrækning om sponserede gavepræmier

Alle deltagere modtager efter gennemførelse af en disciplin en medalje og får endvidere et gavebevis til en værdi af 25 kr. til køb af læskedrik eller is på pladsen eller hos en af løbets værter.

Alle, der har tilmeldt sig en løbsdisciplin inden udløbet af den ordinære tilmeldingsfrist får endvidere et diplom og er med i lodtrækningen om et væld af sponserede gavepræmier.

Deltagere, der tilmelder sig efter udløbet af den ordinære tilmeldingsfrist, kan på forlangende få tilsendt et diplom pr. mail, men deltager ikke i lodtrækningen om sponserede gavepræmier.

 

 

Et stor tak til vores sponsorer